![]() |
Because Coldplayers love searching!
|
|||||||
| International Talking to people in your language |
![]() |
| Thread Tools | Search this Thread |
|
|
#796 |
|
Coldplayer
![]() |
Tak promin
jo, fakt je ze bych to tezce nesla. Vyrostla jsem na nich. Ale chlapcum uz tahne na padesat a s nicim prevratnym uz asi neprijdou. Pote, co konec ze dne na den oznamila uz jedna moje oblibena kapela, nejsem v tomhle smeru takova optimistka...
|
|
|
|
| Sponsored Links |
|
|
#797 |
|
Coldplayer
![]() |
tjn....potvrzuje to i to jejich posledni CD, nic prevratnyho...proste One, Pride, WOWY .... to proste nejde prekonat....ale tak kdo vi..... Bono este muze byt osvicenej necim ...no, proste necim
.....no, A-ha sice do Cech neprijedou, ale U2 verim....trochu.....snad Bonuv cas este neprisel
When you get what you want but not what you need When you feel so tired but you can't sleep When the tears come streaming down your face When you lose something you can't replace When you love someone but it goes to waste Could it be worse?" |
|
|
|
|
|
#798 |
|
Coldplayer
![]() |
No, na rovinu, kolik kapel bylo v poslednich letech kariery vyrazne osviceno?
Podle me taky neprijedou. Je pro ne mnohem vynosnejsi hrat v Nemecku, zap. Evrope... o prachy slo vzdycky... No Line On The Horizon neni nic prevratneho a ani jsem nic takoveho necekala. Neni to zklamani, ale me to nijak extra nebere... Treba jeho cas jeste fakt neprisel, ja nevim, moc to nesleduju, nevim, kolik desek maji v planu jeste udelat. |
|
|
|
|
|
#799 |
|
Coldplayer
![]() |
malo, malo :/ ale oni zase nejsou jen tak nejaka kapela..jsou to U2...
![]() tjn.... tak aspon se mame na co tesit...clovek proste nikdy nevi..... mne osobne stejne vic zalezi na tom, kolik toho jeste vydaji Coldplay
When you get what you want but not what you need When you feel so tired but you can't sleep When the tears come streaming down your face When you lose something you can't replace When you love someone but it goes to waste Could it be worse?" |
|
|
|
|
|
#800 |
|
Coldplayer
![]() |
No prave, oni jsou Nekdo a od takovych se ocekava, ze budou s kazdou dalsi deskou lepsi a prevratnejsi. Mezi NLOTH a predchozi deskou byla asi petileta pauza, takze z toho asi nekteri usoudili, ze pracuji na necem velkem. Neni spatna, to vubec ne, proste klasicti U2. Nejspis to nejvic potesilo ty, co nic velkeho neocekavali. Ale nazivo to stejne porad umi rozjet
![]() No jo, verna fanynka jeste minimalne 10 roku jim to musi vydrzet...Btw, co ta verejna provokace? nejak polevila
|
|
|
|
|
|
#801 |
|
Coldplayer
![]() |
no to si pis, ze to umeji rozjet.... ja myslim, ze se snad este mame na co tesit...
![]() no...10 roku bude uspech...preci jen, Chrisovi se nelibilo, ze by mel hrat za CP po tricitce, co pak ale po ctyricitce.... ani Guy uz nebude takovej sladous a krasavec, jak ted, vid? ![]() ja ted provokuju na jiny fronte...skolni s tebou fakt neni radno se sazet...achjo ale este neni kveten, este mam nadeji....
|
|
|
|
|
#802 |
|
Coldplayer
![]() |
No jestli zrovna my... ale jo, je hezky tomu verit
![]() To je pako To jsou prece ty nejlepsi leta To teda neni, a ja jsem ti to rikala kveten je uz v sobotu, nadeje je s kazdym dnem tenci a tenci... muhehe
|
|
|
|
|
|
#803 |
|
Coldplayer
![]() |
hehe...ti trochu sklaplo, vid, holka?
|
|
|
|
|
#804 |
|
Coldplayer
![]() |
To ma nekdo radost, ze
|
|
|
|
|
|
#805 |
|
Coldplayer
![]() |
Tak doufam, ze jsem se nakonec vyhla krutemu trestu samotneho nejvyssiho Hotaka
|
|
|
|
|
|
#806 |
|
Coldplayer
![]() |
aaaaaaaaaaaa.... je to tam, je to tam!!!!!!
|
|
|
|
|
#807 |
|
Coldplayer
![]() |
Nekteri lidi jsou neuveritelne troufali... upalit by zaslouzili... a zmeskala jsem kvuli tobe lampionovy pruvod!
|
|
|
|
|
|
#808 |
|
Coldplayer
![]() |
neeee...tak to je mi lito
hehe...tak treba za rok.... pruvod...i to moje upaleni...
|
|
|
|
|
#809 |
|
Coldplayer
![]() |
Tak, ted uz konecne muzu zareagovat na vsechno, co mi behem dubna uniklo
![]() Quote: Tak vis co... krasni, talentovani a prubojni lide, pripadne ti, co se takovymi lidmi dokazou obklopit vyuzit toho ve svuj prospech, se v zivote kolikrat dost dobre obejdou i bez vzdelani ti ostatni jim muzou leda tak tise zavidet ![]() Quote: Co bych mu mela prat, dyt uz vsechno ma... tak snad jen dodatecne.. keep your hotness, Guy! ![]() Quote: Jen pockej, fotky budou jelikoz pust je uz za mnou, chystam vyber tech nejlepsich hotackych ![]() Quote: Tsss.... ten bude starnout jedine do krasy a nahodou, jsou takovi, co ve ctyriceti vypadaji lip nez ve dvaceti... nevim, jestli zrovna tohle je ten pripad, ale zatim to tak vypada
|
|
|
|
|
|
#810 |
|
Coldplayer
![]() |
Quote: jak se rozjela..... no da se tomuhle neco vytknout? ovsem...na ten vyber fotek se tesim...tusim, ze mas dobry vkus ![]() jo a to keep your hotness...sice trochu pozde, ale nejlepsi prani
|
|
|
![]() |
| Tags |
| czech, members |
| Thread Tools | Search this Thread |
|
|