![]() |
Because Coldplayers love searching!
|
|||||||
| International Talking to people in your language |
![]() |
| Thread Tools | Search this Thread |
|
|
#1546 |
|
UFO
![]() |
En meg itt vok,csak mikor utoljara felneztem,az en posztom volt az uccso januarrol
![]() Akkor dobjunk fel egy temat,hatha beindul: velemenyek a PoC videorol?
|
|
| Sponsored Links |
|
|
#1547 |
|
Coldplayer
![]() Join Date: Jan 2008
My Mood:
Chat posts: 0
Thanks given: 0
|
Szerintem okés, csak sok a Rihanna benne!
![]() ![]()
|
|
|
#1548 |
|
UFO
![]() |
Quote: Haha,egyetertek. Tortenet az nem sok van benne,de Chris jol nez ki benne,ugyh ez egy
|
|
|
|
#1549 |
|
Coldplayer
My Mood:
|
Sztem most kezd Chris mint pasi beérni!
Amúgy megnéztem a videó forgatásáról készült videót és nagyon profin van megcsinálva az egész, technikailag remek! ![]() ![]() ![]()
|
|
|
#1550 |
|
UFO
![]() |
Quote: Haha,egyet ertek Technikailag nekem is tetszik,csak a sztorin dolgozhattak volna egy kicsit tobbet,mert olyan semmilyen.![]() A magyarorszagi koncertrol egyelore semmi hir nincs,sot Phil (Harvey) utalt arra,mikor talalkozott Ian-nel (akie ez az oldal),h ha a turnenak vege,akkor egy ideig valoszinu nem fognak koncertezni,hanem dolgoznak az uj albumon,amirol pedig azt mondta,h vissza akarnak menni az eredeti hangzasukhoz. En ennek csak orulni tudok,de Phil is mondott mar sok mindent,ugyh majd latjuk,mi lesz belole... A turne meg biztos azert ki fog bovulni koncertdatumokkal,csak a kerdes az az,h mikor. Remelhetoleg jovo ev elejere meg egy par eurpoai datumot betolnak a masodik amerikai turnus ele. ![]() Mondjuk azt valoszinunek tartom,h a xyloband-eket nem fogjak mar jovore hasznalni,tul sokba van nekik...
|
|
|
|
#1551 |
|
Coldplayer
My Mood:
|
Hat, ez van, nem baj! Annál jobban kiéhezettek leszünk a jövöbeli koncertjeikre!
Jaj, persze én is el vagyok keseredve hogy nem jöttek!
|
|
|
#1552 |
|
Coldplayer
My Mood:
|
Hát ez a fórum tényleg elhalt!
![]() ![]()
|
|
|
#1553 |
|
UFO
![]() |
Vlki megy Pragaba vagy Varsoba?
|
|
|
|
#1554 |
|
5:2 Hurts Like Heaven
![]() |
Quote: Én voltam Prágaba,kiutaztam Angliábol és hihetetlen volt.
|
|
|
|
|
|
#1555 |
|
Coldplayer
![]() |
dzsízösz, én még mindig hyperventillálok, mekkora show volt, TEJÓÉG
![]() i want to live in a CP concert 4ever
|
|
|
#1556 |
|
UFO
![]() |
Quote: Ooh,Te is Angliaban? Hallottam,h nagyon jo koncert volt a pragai Oxfamek egy csomot tweeteltek,h micsoda jo kozonseg voltatok
|
|
|
|
#1557 |
|
UFO
![]() |
Quote: Te is a pragain voltal?
|
|
|
|
#1558 |
|
Coldplayer
![]() |
yupp, a prágain
monnyuk 1. CP koncertre mindjárt MX turnéval kezdtem, azért így elég dúrva volt az arcomba tolták az awesomenesst![]() btw Chris is gyanúsan jól érezte magát, volt szerencsém meghallgatni pár live streamet és sztem a svéd mellett a cseh(és mi) volt a legjobb közönség, münchenben ott vmi félrecsúszott aznap este, nem volt az kerek egész ott vmi hiányzott.. az eső, Chris is betegecske volt... kár értede prágában minden klappolt, úh álat a közönség meg totál király volt, audion is átjön egyre jobban bepörgette/tük Christ![]() apropó audio, aki kéri, én felvettem linket adok
|
| Thanks! from: | Plug_in_coldplaying (22-09-2012) |
|
|
#1559 |
|
UFO
![]() |
Orulok,h jol erezted magad az elso CP koncerteden. Ha atkuldod a linket,majd meghallgatom akkor. A munchenit en is hallgattam a multkor,de szerintem sem volt egy nagyon jo koncert...sokat kellett noszogatni a kozonseget is.Nem Te/Ti voltal/voltatok,akik utana talalkoztak Guy-jal?
|
|
|
|
#1560 |
|
Coldplayer
![]() |
qvanagy volt (Y) lol, átdobom mindjárt a linkt
faxántos koncert volt hát a münkeni, az nem annyira sht happens Chris tutkó beteg volt, lehetett hallani h nem ok a beszédhangja, ettől még énekelni tudott, de hát ezek tudnak betegen is fellépni meg hát a crowd-al is baj volt, volt kint egy ismerősöm, ő is csalódásként élte meg, de előtte asszem Emirates-es koncerten volt kint londonban, hát azt is nehéz felülmúlni(Y) persze h csalódott volt (Y)óbakker, én találkozok Guyal lef...om a bokámat mi szombat-vasárnap csavarogtunk a városban, ez meg hétfőn, sajna nem én voltam viszont voltak hozzánk közel a srácok a koncerten, amikor felrobogtak a main stagere a C stageről (Y) megvan a videó ehhehheeeee
|
![]() |
| Thread Tools | Search this Thread |
|
|