![]() |
Because Coldplayers love searching!
|
|||||||
| International Talking to people in your language |
![]() |
| Thread Tools | Search this Thread |
|
|
#1516 |
|
UFO
![]() |
Sziasztok!
Meghallgattatok mar az uj albumot?Kinek hogy tetszik? Mik a kedvencek? Nekem Us against the world a legnagyobb kedvenc,ill Charlie Brown eloben,de Up in flames meg az Up with the birds is nagyon bejovos. Csutortokon voltam Norwichban a koncertjukon,ami eletem legjobb koncertje volt. Ha barkit erdekelnek a beszamoloink,ill. kepek,ezen az oldalon megtalaljatok http://www.coldplaying.com/forum/sho...=89079&page=96
|
|
| Sponsored Links |
|
|
#1517 |
|
Coldplayer
![]() Join Date: Jan 2008
My Mood:
Chat posts: 0
Thanks given: 0
|
Quote: Köszi szépen! ![]() Nekem az egész album tetszik! !
|
|
|
#1518 |
|
UFO
![]() |
![]() Az Ellen showt lattatok? MM forumban fenn az egesz interju,youtube-on meg kb 3 percnyi resz belole.Vicces nagyon,erdemes megnezni.
|
|
|
|
#1519 |
|
Coldplayer
My Mood:
|
Köszi szépen!
|
|
|
#1520 |
|
Coldplayer
![]() Join Date: Sep 2007
My Mood:
Thanks given: 1
|
Ismét itthon.
Szívesen! Köszi a képeket! ![]() Quote: ------- Szia! Köszi! Irigykedem rendesen. Nekem is tetszik a lemez, elégedett vagyok vele; mostanában inkább a pörgősebb számokra álltam rá, HLH, CB, MM, DLIBYH és a Paradise a nagy kedvencek most és sikerült megbarátkoznom az ETIAW első fél percével is. Nagy meglepetés nekem az U.F.O és az UWTB. Szívesen meghallgatnám élőben a teljes lemezt. Quote: ------- Ma sikerült elcsípnem egy reklámot a viasaton, amiben a lemezt reklámozták. ![]() A vicces az volt, amikor a barátomnál kapcsolgattuk a tévét és az egyik x-faktorban a the scientist ment a kisfilm alatt, a másik műsorban a fix you, másnap az animal planeten az egyik reklám alatt az etiaw-ot adták, a rádióban a trouble-t, paradise-t és még a klippet is gyakran adják. Az a féltékeny arc... ... de a Paradise-t már ő is szereti.
|
|
|
|
|
|
#1521 |
|
Coldplayer
My Mood:
|
Na ugye ugye hogy a COLDPLAY A LEGJOBB!
![]()
|
|
|
#1522 |
|
If we could float away...
![]() |
Quote:
|
|
|
#1523 |
|
UFO
![]() |
Quote: Orulok,hogy egyet ertesz,Mich
|
|
|
|
#1524 |
|
UFO
![]() |
Ma sikerült elcsípnem egy reklámot a viasaton, amiben a lemezt reklámozták.
![]() A vicces az volt, amikor a barátomnál kapcsolgattuk a tévét és az egyik x-faktorban a the scientist ment a kisfilm alatt, a másik műsorban a fix you, másnap az animal planeten az egyik reklám alatt az etiaw-ot adták, a rádióban a trouble-t, paradise-t és még a klippet is gyakran adják. Az a féltékeny arc... ... de a Paradise-t már ő is szereti. [/QUOTE]Orulok,h vegre az otthoni csatornakon is toljak oket ![]() Alig varom mar,h megint turnezni menjenek,es kideruljon,mikor lesznek Magyaro-n. Remelem,haza tudok menni. Jo lenne Veletek is talalkozni a koncert elott/utan/-en,hha van kedvedetek
|
|
|
|
#1525 |
|
Coldplayer
My Mood:
|
Én benne vagyok!
És remélem hogy tényleg jönnek 2012-ben!
|
|
|
#1526 |
|
Coldplayer
![]() Join Date: May 2009
My Mood:
|
De jó, látom beindult itt az élet
Egyébként nem tudom, hogy tudtok e róla de Facebookon van egy magyar Coldplay klub ahol éjjel nappal pörögnek az infók a zenekarról Szoktak Coldplay találkozókat is csinálni, és nagyon jó fej mindenki (mondjuk nem ismerek olyan CP-st aki nem lenne az ) Nem tudom, hogy mennyire lehet reklámozni, úgyhogy akit érdekel a dolog annak PM-be elküldöm a linket amúgy kedvenc dal? hmm jó kérdés talán a Hurts like Heaven
|
|
|
#1527 |
|
UFO
![]() |
Szerintem tuti,h jonnek Magyarorszagra....sot elvileg most tovabb is szeretnenek menni (keletebbre tolunk) az uj turneval,ugyh biztos,nem hagynak ki minket
![]() Andi,atkuldod nekem a linket? Megcsekkolnam ezt a facebook oldalt Koszi elore is!
|
|
|
|
#1528 |
|
Coldplayer
![]() Join Date: Sep 2007
My Mood:
Thanks given: 1
|
Méghozzá a legeslegeslegesleges...legjobb
![]() Quote: ------- Tetszik az ötlet, én is benne vagyok. ![]() Quote: ------- Átküldöd nekem is az oldalt? Quote: |
|
|
|
|
|
#1529 |
|
= London Sky
![]() Join Date: Jun 2008
My Mood:
Thanks given: 28
|
Hi people,
I found this http://www.hungarybudapestguide.com/...-budapest-2012 and I was wondering do any of you know anything more?
|
|
|
#1530 |
|
UFO
![]() |
Quote: I don't think that's true,I wouldn't worry too much about that. Probably-whoever wrote that article-got the idea from a post a few months back when someone claimed to know all the EU dates (but wasn't correct anyway).
|
|
![]() |
| Thread Tools | Search this Thread |
|
|